Ouroboros

tere sügistuul, päikeseline jahedus, aega-pole-hingetõmbekski, #tereAnnabel, iga päev nagu ei eelmine.

Arengud laekuvad mittelineaarselt. Ühel kindlal, destilleeritud momendil haaras väike inimene esmakordselt kõrina ja ei lasknud enam lahti, vehkis ennastunustava siputuse saatel. Neuronid olid arenenud tasemeni, kus koordineeritud krabamine sai ühtäkki võimalikuks. Neuronid tulistavad ja ei jäta enam järele. Vasakult krabamine for the win, asümmeetria võimalik pärinemine isaliinist.

Vahepeal lendasin kahe nädala jooksul nii uue kui vana maailma Cambridge’. Lendasin võrke punuma, inspiratsiooni ammutama, asju välja ütlema, lendasin unetunde kaotama. Ma olen su kahtlev koduigatsus, olen su kolm järgmist lennureisi, kolm tühistatud lennureisi. Olen väikese inimese esimene sõnaraamat, mis ei pea sisaldama väljendit who’s. that. guy.

Beebid on nagu meditatsioon. Esmapilgul mitte liiga põnev, pigem igavavõitu, aga lähem vaatlus rikastab. Saavutad temaga mingi kontakti ja siis tegeled vaikselt asjadega, millele pole kolmkümmend aastat või kauem eriti tähelepanu pööranud. Miks miski katsudes krõbiseb? How about paneks nüüd terve rusika endale suhu, kuid ei mahu, miks?

kaunis kaaslane näitas videot, milles diivanil lebotavad väike inimene (selili) ning väike kass (kõhuli). esimene väljendab oma lõputut entusiasmi ja vehib jalgadega, nagu imikutel kombeks. Vaatab kaamerasse, kuristab midagi naeruseguselt. Teine saab lugematuid jalaobadusi, vapub lalinaga kannatlikult kaasa, kuid ei lahku, müriseb. Idüll.

Oktoober on vanus++. Värvilised lehed, kokkutõmbuv horisont, krõbe hommikuhall. Sel korral vähem on melanhoorset tagasivaadet, pigem võlutud mõtisklemist juunikuise sündmuse üle, mis perspektiivi selgelt kaheks jagas, enne ning pärast. Olen viisteist ja alles-ärkamas-kõik-on-keeris-protest-ja-igavik. Mu isa on kolmkümmend viis. fwd. Olen kolmkümmend viis ja mu tütar on vast meiega. 90s, 2k1s, 2k30s. fwd. Olen ehk viiskümmend ja mu tütar on siis viisteist, ärkamas-kõik-on-keeris-protest-ja-igavik. Olen madu, kes oma saba sööb ja nii alati kestab, Ouroboros ja rekursioon

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga