Q-3

Nädalad on kui silmapilk, sest alati on midagi uut. Muutused rulluvad meist üle kui kiirrong. Alles eile või ükspäev tabasime eelpool nimetatud preilit õige õrnalt üle õla kiikumas, ponnistusi saatmas vali nahkerdamine (sa nahhka teed; nõgesseid sulle kaela peale). Umbes tänaseks on moes kerge salto ja instant-kõhutamine, kael sirgu nagu su ülemusel. Kõhule maandumist saadavad kiired edusammud roomamises, mis siis, et esialgu jalad ees. Õhus on pakatava kaose magusat lõhna.

Amatööride meeskonda õnnistavad tagasihoidlikud edusammud kommunikatsioonis tulnukaga. Külaline on ärganud ning laiendanud oma tegevusvaldkonda kolmelt põhialalt (söök/uni/fekaal) mitmekesistele lisategevustele (buää/nahkerdamine/guu/akrobaatika/shiny-itemz). Päikeselisel hommikul tervitab tulnukas vanemaid kahe uudishimuliku kõikenägeva laseriga voodivõre tagant. Ka siis, kui tegelikult veel ei ole hommik. Piisava reaktsiooni puudumisel järgnevad paar mängulist klaasepurustavat kilget. Vahel kingitakse saabuvale teenindajale armulik naeratus. Sest hommik ja mulonsind-NII-heameelnäha ja #tegeleminuga (ja nüüd see rokane mähe, kiirelt, vanainimene). Kergeloomulise ajupehmenemise all kannatavad amatöörvanemad kuuletavad, lasevad kuuldavale absurdseid amööbihäälitsusi, täidavad kõik käsud.

portugali kreemikoogikestel täna kolm küünalt.

Mugavus- ja lodevuspagulasel ning nende .\|/. kodanikust järeltulijal on mõnikord vähem kui lihtne. Näiteks siis, kui oleks äädasti vaja kinno või kohvikusse minna. Veidi ajusid tuulutada. Või teha üks väike disko-hommikuni, mõned nädalad roadtrippi lõunameerika paariariiki, nädalane kanuumatk backcountrysse karude juurde, kasvõi üks klaasitäis või kuus süütut maitsvat veini pärast tööd. Nagu vanasti. Seda lõbu lihtsalt ei ole | enam | mõneks ajaks. Sest vanavanem on kollektiivselt läänesiberis, jawohl. Läänesiberini on kümme+ lennutundi. Ja fedeks imikuid ei vii vanavanemate juurde läänesiberisse korraks. Ega ka teleporti pole veel. Aga õnneks on evolutsioon loonud väikeinimesele kompenseerivad featuurid, nagu kjuut-6000 ja ma-olen-su-nägu ja naeratan-mõnikord ka.

Niisiis kodused lapsesõbralikud tegevused. Kerkivad riiulid. Vahetub katus. Avaldub artikkel ja vastuvõetub grant. Pikad on jalutuskäigud parki ja järve äärde, et kauni kaaslasega paar sõna vahetada saaks (imik + liikuv sõiduk = vaikus). Katsikud ja titehuvilised uksest ja aknast. Projekt “Pulmaaastapäeva eripruul, golden saison Brooklyn Sorachi Ace” tuleb üldiselt lugeda õnnestunuks, kui välja arvata see üks pudel, mis projektiilina üle köögi laiali lendas. Sai vist liigse suraka suhkrut ja pärmipõhja. Ülo maitseb ja tekst voolab ja muusika on kuidagi eriti hea täna. Projekt “Aed 15x500cm” on samuti õnnestunud, kui välja arvata asjaolu, et kiirelt küpsevaid kurke ja tomateid aga mitte kergelt punastavaid jalapenopipraid tuleb röövoravate ja -pesukarude eest kaitsta. Viimane kaitsemehhanism, kasvavate köögiviljade pintseldamine jalapenoseemnetest pruulitud leotisega, tundub toimivat. Nähtud on saba alt tuld sülgavaid draakonoravaid.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga