because buä

kannatus=patience, kannatus=suffering; soomeugriline maailmailu.

Lapsevanemlus. Mõnikord, mõnikord harva või siis umbes korra päevas õhtupoolikuti jookseb ühel meist kõik see juhe kollektiivselt kokku. Näiteks siis, kui mõningad on tigedad nagu sügisesed herilased, teritavad häälepaelu. Näiteks siis, kui põhjust pealtnäha polegi. Kui majapidamise kaks emast kassi käivad lapsel+vanemal järel ja noomivad häälekalt, et miks juba lapsega midagi ette ei võeta. Because buä. BUÄÄ. Neil hetkedel pole kasu 30+ eluaastast ega kaua käidud koolidest. Siis võib tunduda, et parimaks lahenduseks on vastu karjuda, sest a30+ hääl on tugevam. On proovitud, ei ole tugevam ega parimaks lahenduseks.

Õnneks on juhtunud vaid nii, et ühel kahest lapsevanemast on säilinud rõõmus tasakaal. Teine võtab juhtimise üle ja saadab esimese õue vanduma, et mõne aja pärast rollid vahetada.

Buää lõpeb ükskord iga päev ning selleni ei ole tegelikult palju parata. Because üksildus ja mina-ei-taha-veel-magama-jää-da ja ma-ei-oska-su-keelt-veel ja voodi-all-on-koletis ja tegele-minuga. Südantlõhestavad tillukesed pisarad.

soome/ugri muda/buddha lingvistika põhitõed noorele lapsevanemale ja tema lapsele: kannatad tähendus #1, kuni sinus kasvab kannatus tähendus #2

 

 

ps. kaks küünalt täna portugali kreemikorvides

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga