Valgustatud ainuvalitseja

Valgustatud ainuvalitseja Annabel Esimene, õnnist olgu Sinu nimi.

Ma olen Sinu isekas geen. Sinu kaunis hääletoon, mis kahtlemata närvivõrgustikud elegantselt ära häkib ja ümber sõrme keerab. Võõras vigin on paremal juhul whatever ja halvemal juhul frustratsioon, aga enda lapse vigin halvab mõttetegevuse. Äkitselt on kadunud kõik see hõre kümme tuhat aastat tsivilisatsiooni, selgroomälu sunnil jätab värske lapsevanem kõik pooleli ja asub kaikaga lähenevat mõõkhambulist tiigrit provotseerima. Kõikehõlmav tõde : because nothing in life makes sense except in the context of evolutsioon. Väikesed annabelid, kes ei osanud nii veenvalt vigiseda, söödi mõõkhambuliste poolt ära ja nende geenid jäid aja loole jalgu.

Ma olen Sinu ustav vasall. Level1 debugimine polegi nii keeruline. Boob, Poo, tegeleMinuga. Kolm rezhiimi, mis roteeruvad tosin korda päevas. Anatoomilistel põhjustel on allakirjutanu ühest debugimisharjutusest vabastatud ning elu (uni) on suurusjärke lihtsam. tegeleMinuga režiim võib südamegi murda / kõik on hästi, kui oleme koos, ära kaugele mine, tahan olla su juures (sest muidu sa veel kuuled; närvivõrgustike häkkimisest rääkides)

Ma olen Sinu uudishimu ja imetlus. Kui Sind ootamatult natuke ehmatada, viskad käed vasakule-paremale laiali ja ajad silmad hästi-hästi suureks, karjatad mõttes mammaMia ja suunad truudusetud maffiavasallid betoonkingades suplema. Kui sa oled meie peale tõeliselt kuri, võib juhtuda, et ajad end kummi kui vibu, sirutad käe ette nagu vehkleja, vaatad dramaatiliselt vasakule ja purustad ultraheliga aknad (javohl, ka kõrvakiled). Kui sind talla alt kavalalt kõdistada, haarad varvastega sõrme enda haardesse, because edukad väikesed annabelid elasid muiste puulatvades. Sa oled täis veidraid saladusi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga